Schrijverij

 

NIEUWS

*Vraag het gratis rapport 'Leer je goed voelen' aan. Alle technieken duidelijk beschreven en extra informatie over de werking van het brein. 

 

*Een nieuw schrijverijtje bij schrijverij: 'Uitgebrand'

 

*De domein www.equinecoaching.nl staat te koop!

Info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgebrand

Wellicht heb je ervan gehoord of het meegemaakt in je naaste omgeving maar ineens zit je zelf thuis…

De afgelopen periode heb je een opgejaagd gevoel gehad, of een naar gevoel maar in elk geval een gevoel waar je geen raad mee wist.

Er zullen mensen in je omgeving geweest zijn die je vragen hebben gesteld; “Gaat het een beetje?”, “Heb je het niet te druk?”, “red je het allemaal?”. De antwoorden hierop zullen waarschijnlijk geweest zijn; “Ja”,  “nee hoor” en “gaat wel lukken”.

Ondertussen verteld je innerlijke dat er weldegelijk iets aan de hand is. Misschien slaap je slecht, ben je er vaak niet helemaal bij of ben je juist superscherp en energiek. Je ademhaling is oppervlakkig en snel. Reageer je anders dan wat je normaal zou doen, ook op je innerlijke gedachten. Overal pijntjes.

En ineens is daar het ‘0’ punt, zoals ik het vaak beschrijf. Het moment dat je het niet meer weet. Maar dan ook letterlijk niet meer weet! Niet meer weet wat je dient te doen na een wc bezoek, hoe de koffiezetter werkt, hoe de pc werkt, hoe je de telefoon opneemt… De volgorde van aankleden is ineens een raadsel.

Dit word dus een ‘Burn-out’ genoemd. Ik ben blij dat ik er over mee kan praten, ook ik heb dit bijzondere fenomeen mogen ervaren. Ineens stond ik in de badkamer mij af te vragen wat ik met die handdoek moest.

Op het moment rond het ‘0 punt’ heb je eigenlijk zelf nagenoeg geen invloed meer op wat er gebeurt. Het overgrote deel van je breinverbindingen hebben kortsluiting gehad en staan even op stand-by lijkt wel.

Dan ben je dus afhankelijk van je omgeving die zich waarschijnlijk kapot zijn geschrokken!

Gelukkig komen de meeste mensen goed uit en burn-out en weten ze de juiste weg te vinden naar een oplossing.

Ik kan zeggen dat een NLP/hypnose traject  een fantastische oplossing is! Ondertussen heb ik verschillende klanten mogen helpen om de klachten en nare ervaringen van een burn-out om te zetten naar ontspanning en heel veel zelf inzicht! Met het Enneagram weten deze mensen hoe ze onbeperkt zichzelf kunnen zijn, waar hun ontspanning- en stresspunten liggen en hoe ze de toekomst weer met veel plezier tegemoet treden.

Na een burn-out is het onverstandig in het verleden te gaan spitten waar het één en ander oorzaak van kan zijn (iets wat helaas veel GGZ hulpverleners doen). Het is veel beter de juiste technieken en handvaten krijgen om een nieuwe, betere start te maken. Een burn-out of ‘0’ punt kan dan precies die goede stap zijn om het anders en beter te doen!

Heb je vragen, wil je meer informatie over een coachtraject of wil je het gratis ‘Goed Voelen’ rapport ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wat is jouw strategie?

Als ik mensen uitleg hoe NLP technieken werken krijg ik vaak de reactie “Oh, maar ik doe zelf ook zoiets”.

Lees meer...

Lees je in trance

Terwijl  je dit leest weet ik dat je verder gaat lezen. Want wat ik hier geschreven heb kan zomaar een verandering teweeg brengen. Het is bewezen dat als je een spannend boek of een boeiend verhaal leest dat je dan in een soort trance kan komen. Geluiden buiten jezelf worden steeds zachter en zelfs als iemand tegen je praat zul je dat in eerste instantie niet eens horen. Sterker, het kan zelfs irriteren want je zat net zo lekker in het verhaal.

Lees meer...

Mijn ervaring bij Bianca Bruggeling van True To You

Hoi! Ik zal me eerst eens even voor stellen;

Ik ben Roland, ik woon in Schiedam en ben werkzaam bij de BGS sociale werkvoorziening in Schiedam.

Ik ben via de BGS uit geleend aan toezicht en handhaving om de fietsen de bewaken die zij van straat halen.

Ik ben tevens uitgeleend aan de gemeente Schiedam als plaats vervangend locatie beheerder.

Lees meer...

Worst Case Scenario

Wie durft dat? Een worst case scenario in gedachte maken? Ja, in gedachte! Sommige mensen vinden dat ze al een worst case scenario in realiteit beleven, maar ik hou het bij in gedachte.

Lees meer...