Vlogje voor MS Fonds

Wat is Coaching?

 

Sinds 2004 ben ik werkzaam als personal coach en heb ik mensen gecoached met uiteenlopende problemen. Mensen in de sport die hun zenuwen niet de baas konden, mensen die keer op keer tegen hetzelfde aanliepen inhun privé leven en/of in hun relatie en mensen die hun zakelijke skills niet optimaal tot resultaat konden brengen. Maar ook mensen met angst, verdriet, woede, stress…

Ik help mensen om zelf allerlei emotionele problemen op te lossen. Hierbij maak ik gebruik van diverse technieken zoals Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), hypnose en het Enneagram. Mijn uitgangspunt is dat er niets mis is met mensen die problemen hebben. Mensen hebben enkel nog niet geleerd hoe zij de problemen die zij ervaren opeen goede manier kunnen oplossen. Door het onbewustzijn te leren hoe het op een gemakkelijke, snelle en effectievemanier problemen kan oplossen, verdwijnen de meeste problemen binnen afzienbare tijd.

De emoties zelf zijn niet het probleem, wel de manier waarop zij opgeroepen worden in een context waarin een bepaalde emotie juist een belemmering vormt.

 

Coachtraject

True To You Coaching is toepasbaar op alle gebieden met als enige voorwaarde dat je mens bent.

Het maakt niet uit op welk gebied of met welk doel je coaching zoekt. Mijn technieken staan niet ‘vast’ en passen zich aan op een manier waarop ze zijn toe te passen op jouw unieke, eigen manier van denken en doen.

 

Gebieden waarop True To You Coaching toegepast kan worden:

 

• Privé/persoonlijk (zelfontwikkeling)

 

• Zakelijk (werkgevers/werknemers)

 

• School/Studie (bijv. faalangst bij examens)

 

• Sport (mentale ondersteuning)

 

• Kinderen/jongeren

 

• Ziekte (mentale ondersteuning)

 

• Stervensbegeleiding

 

Mijn coach aanpak kan ik als volgt omschrijven: inspirerend, met warmte, humor en respect. Zo nu en dan confronterend maar vooral: effectief en resultaat gericht! Ik luister, stel vragen, denk mee, confronteer, reflecteer, verhelder, ben betrokken, moedig aan, geef heldere feedback en sta open.

Het is wel van belang dat je er zelf volledig achter staat en dat je gemotiveerd bent om aan je eigen ontwikkeling te werken en scherp naar jezelf durft te kijken.  Goed om te weten; ik werk op ‘No cure – No pay’ basis. Mocht na een coachtraject blijken dat het helemaal niets heeft verbeterd krijg je het volledig betaalde bedrag retour!

Vraag gerust voor meer vrijblijvende informatie: bianca@truetoyou.nl